Overslaan en naar de inhoud gaan

Juridische tekst laten vertalen

Een juridische vertaling moet een volledig correcte weergave zijn van het oorspronkelijke document. Onze gespecialiseerde vertalers hebben een uitgebreide juridische voorkennis. Zowel zij als onze proeflezers zijn gebonden aan een geheimhoudingsovereenkomst en ze vertalen enkel naar hun moedertaal. Jouw strikt vertrouwelijke documenten zijn dus veilig bij ons. Onze vertalers werken nauwkeurig en zetten de puntjes op de i. Tenzij er geen puntjes op de i staan in de originele tekst, natuurlijk.

stars 4,8/5 review score
Image

Contract vertalen? Deal!

Heb je een contract dat je wil laten vertalen om aan een anderstalige tegenpartij voor te leggen? Of sloot je een arbeidsovereenkomst en wil je die versturen naar verschillende regio’s? Wij kennen de gevoeligheden van elke tekstsoort en zoeken een geschikte vertaler voor je uit. We gaan graag aan de slag met onderstaande juridische documenten:

  • contracten
  • overeenkomsten
  • besluiten
  • vonnissen
  • verzekeringscontracten

Op zoek naar een betrouwbare juridische vertaler?

Onze vertalers zijn gebonden aan beroepsgeheim en helpen je graag verder met een correcte juridische vertaling in alle vertrouwen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.