Overslaan en naar de inhoud gaan
stars 4,8/5 review score

Vertaalbureau Accolade by studio Roger

Kwalitatieve en snelle vertalingen van jouw teksten

Nood aan een professionele vertaling van jouw (officiële) teksten of site? Of wil je jouw bedrijf op de internationale kaart zetten? Accolade by studio Roger biedt al sinds 1991 vertalingen van en naar alle talen aan. Heb je al een tekst geschreven, maar wil je zeker zijn dat alles goed zit? Onze vertalers reviseren nauwgezet jouw teksten en zetten zo de puntjes op de i.

Onze vertalers zetten jouw bedrijf op de internationale kaart

Vertalen naar Frans, Nederlands, Arabisch of Pools? Wij spreken jouw taal, hoe exotisch die ook mag zijn. Ons netwerk van native vertalers zorgt voor een vlotte, genuanceerde vertaling, ongeacht de sector. Een proeflezer leest die vertaling nog eens voor je na. Zo leveren wij steevast kwalitatieve vertalingen af binnen de vooropgestelde termijn.

Heb je snel een professionele vertaling of revisie nodig?

Stuur een mailtje naar onze projectmanager Ophelie met een bewerkbaar bestand. Zij koppelt jouw project zo snel mogelijk aan een bekwame vertaler en garandeert een vlotte verwerking van jouw documenten.

Cases

De groep Baucotech is een internationale speler met uiteenlopende activiteiten binnen de weeg-, voedings- en verpakkingsindustrie. De groep streeft ernaar om toegevoegde waarde te creëren voor hun klanten en biedt oplossingen, producten en diensten aan voor kleine, middelgrote ondernemingen en multinationals.
GC Dental Benelux organiseert cursussen voor mondzorgprofessionals. En dat zowel in het Nederlands, Frans en Engels.