Overslaan en naar de inhoud gaan

Heb je zelf een tekst geschreven, maar wil je weten of die helemaal goed zit? Ben je niet zeker of de structuur van je blog duidelijk en helder is? Naast vertalingen, zorgt Accolade by studio Roger ook voor een nauwgezette revisie van je teksten. Onze professionele revisoren kijken alle soorten teksten met een arendsoog na, ongeacht het onderwerp. Zo ben je zeker van een sterke tekst die zijn doel bereikt. 

stars 4,8/5 review score

Teksten reviseren: méér dan alleen maar spellingscontrole

Tijdens een revisie, controleren onze revisoren vanzelfsprekend of de spelling en grammatica in je tekst al dan niet goed zitten. Daarnaast bekijkt een professional of jouw boodschap helemaal duidelijk is. Een inhoudelijke revisie is essentieel: je zinnen mogen nog zo foutloos en wervend zijn, als de betekenis ervan niet duidelijk is, zal je je doelgroep niet bereiken.

Ten slotte bekijkt de revisor ook de structuur van je tekst. Door tekstblokken van plaats te veranderen, titels toe te voegen of bijvoorbeeld aan te geven of de tekst een inleiding mist, tillen we jouw tekst naar een hoger niveau.

Ook op zoek naar een nauwgezette revisie van je teksten?

Ons revisors kijken je teksten met geduld en precisie na.