Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Opimization. In het Nederlands bestaat daar het mooie woord zoekmachineoptimalisatie voor. Door in te zetten op woorden die vaak opgezocht worden door internetgebruikers, zorg je voor teksten die scoren bij je doelpubliek. Hoe doelgerichter je zoekwoorden gekozen zijn en hoe vaker je relevante en makkelijk leesbare informatie toevoegt, hoe waardevoller de inhoud van de teksten voor zoekmachines zal zijn. Klinkt logisch, niet? De opmaak van zulke teksten vereist een specifieke aanpak en de vertaling ervan is al helemaal een kunst op zich.

SEO-vertaling naar alle talen

Stel je voor: je liet een wervende Nederlandstalige website opmaken waar je erg trots op bent. En terecht, als je het ons vraagt! Om een breder publiek te bereiken, wil je de tekst ook in het Frans laten vertalen.

Als je bij de opmaak van je website hebt ingezet op SEO, dan bevat je site erg specifieke zoekwoorden. Maar zoekwoorden die werken in het Nederlands kan je niet zomaar omzetten naar het Frans. Het is belangrijk om eerst na te gaan of die zoekwoorden ook populair zijn bij je anderstalige doelgroep. Onze vertalers bouwen hun tekst op aan de hand van een nieuw zoekwoordenonderzoek in de doeltaal én ze vertalen enkel naar hun moedertaal. Op die manier ontvang je snel de vertaling van je teksten en kan je die meteen als SEO-content inzetten. Efficiënt, toch?

SEO-vertaler nodig? Geef ons een seintje

Ben je op zoek naar een vertaler voor je SEO-content? Je hebt ons gevonden! Neem gerust contact met ons op.